Ridning på ferie ved Nisser Hyttesenter             

 

 
Det er flere plasser med sandstrand hvor det er lov å bade med hest.                               Om sommeren får hestene kose seg på beite.                                                                                


Ta med hest på ferie

Enten det er familieferie eller en vennegjeng har man anledning til å nyte feriedager på Nisser Hyttesenter i kombinasjon med ridning. Stall Nisser har fire hester oppstallet fast, men da disse er utegangshester er det anledning til å ta imot gjesteoppstallører sommer som vinter. Stallen er ny bygget i 2013 og har 4 store og lyse bokser. Store luftegårder og fine beiter etter hva man ønsker. En stor ridebane på 20*60 meter med sprangmateriale. Turstinett med variert terreng: fine klatrestier, grusveier og skogsstier. Det er flere badeplass som er egnet til å bade med hest. 

Rideinstruksjon
Det er mulighet etter avtale å få leie hest for gjester ved Nisser Hyttesenter. Hestene som benyttes er flotte privathester som er trygge, lydige og veltrente. Man kan få dressurundervisning, sprangundervisning, hopping i terrenget eller guida turer i skogen. To av hestene som brukes går øvelser i dressur opp til middels B nivå og 110 i sprang, så man vil få en rideopplevelse utenom det vanlige. For å være garantert rideinstruksjon må dette avtales i god tid da både hester og instruktør kan være avgårde på trening eller stevne. 

Priser
100 kr for oppstalling pr natt eksklusiv for.
150 kr for grupperidetime med egen hest
250 kr for privattime med egen hest
200 kr for grupperidetime med leie av hest
250 kr for privattime med leie av hest

Weekendkurs
Det kan settes sammen pakker for weekendkurs. Ta kontakt for tilbud og informasjon..