"Blikhytta"- fjellhytten som er et fint turmål 

"Blikhytta" er ei lita fjellhytte med sofakrok, koselig peisovn, propan apparat og overnattingsmulighet for fire personer. Hytta ligger på 600 moh og man har fin utsikt til vest, sør og nord. Man kan enten gå til "Blikhytta" ifra hyttesenteret, eller man kan kjøre et stykke på vei. Det tar da ca en halv time å gå ifra parkeringsplassen opp til hytten. Alle løypene er godt merket. På veien opp er det stor sjanse for å se elg, rådyr, orrfugl og tiur. På "Blikhytta" kan gjestene koke kaffe, spise niste og nyte utsikten. Overnatting kan avtales med verten.

De som er i god form etter turen opp til hytten, kan fortsette ei merka løype opp til fjellet Bliki, 848 moh. Dette er en tur alle kan klare dersom man starter tidlig, har med god niste og godt humør. Fra Bliki kan man se store deler av sør Norge. Dersom været er godt vær sies det at man faktisk kan se helt til havet!

Blikhytta er tilgjengelig for en rastepause for gjester ved Nisserhyttesenter. Det er fint å gå, sykle og ri opp til hytten.

Fra hytten kan man fortsette videre opp til fjelltoppen Blika. Her er det en varde og toppbok til å skrive navnet sitt i fra Vrådal IL.